Zoeken op postcode


Aanbevolen:
U bevindt zich hier:    
Pecetera

Pecetera

6.2 / 10.0
(31 stemmen)
Woldstraat 66
7941LL Meppel
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0522240472
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@pecetera.nl
52.698436.193635
31 3.1 1 6.2
Gemiddelde waardering uit 31 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een computerbedrijf gespecialiseerd in het vervullen van al uw computerwensen en het oplossen van hard- en software problemen voor zowel particulieren als het midden en kleinbedrijf. U kunt bij ons terecht voor al uw kleine en grote reparaties, installatie en onderhoud van uw computer of notebook. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw software installaties.
Aanschaf
Als ervaren professionals kunnen wij u voorzien van een uitstekend advies en denken wij graag met u mee. Wij geven adviezen en op basis van al uw persoonlijke wensen zullen wij een goede en betaalbare computer of notebook voor u selecteren. Dit geldt ook voor randapparatuur zoals monitoren en printers.
Onderhoud
Wij zijn gespecialiseerd in alle kleine en grote reparaties van uw computer of notebook, bieden uitkomst voor al uw problemen met soft- en hardware, virussen en spyware.
Software
Heeft u nieuwe software aangeschaft, maar het lukt u niet om dit te installeren? In dit geval kunnen wij u hierbij helpen. Wij installeren de software voor u.
Uitbreiding/Upgrade
Om uw computer of notebook weer sneller en up to date te maken kunt u deze upgraden. Wij adviseren u over de benodigde onderdelen en kunnen deze ook voor u inbouwen, zodat uw computer of notebook weer volledig aan uw wensen voldoet.
Netwerk
Wij zijn veel meer dan een winkel. Wij zijn ook een betrouwbare ICT-partner voor veel bedrijven en instellingen in de regio Meppel. Wij leveren alle ICT die nodig is om een organisatie goed te laten draaien: computers, centrale servers en alle denkbare randapparatuur. bedenken en installeren praktische oplossingen en zorgen dat uw data goed beveiligd is. Wij geloven dat ICT een oplossing is, en geen doel op zich. Dat merkt u in onze dienstverlening. Als wij een netwerk of infrastructuur ontwerpen, luisteren we naar uw wensen. We zijn flexibel en we spreken duidelijke taal. ICT heeft altijd zorg nodig. Mocht er eens iets misgaan, dan kunt u ons altijd makkelijk bereiken via onze helpdesk. Omdat we ons concentreren op de regio Meppel, zijn onze servicemonteurs snel ter plekke.

Kenmerken

Dealer / levering van:
Intel
Kensington
Kingston
Microsoft
Norman
Philips
Symantec
Toshiba
Asus
Boxxed
LG
BullGuard
Samsung
Kenmerken:
Computerwinkel
Levering b2b

Reviews

Plaats een review
|
Veel te duur. Weinig op voorraad. Webwinkel weinig tot geen assortiment / keuze
Veel te duur in vergelijking met dixons, mediamarkt en co. Had wat HP inkt cartridges nodig, prijsje opgezocht op internet, winkels in dezelfde woonplaats. Was pecetera toch €6,- duurder. Wat korting geven, nee dus! Dan gaat u toch naar Dixons! Onvriendelijk personeel,bah! Kreeg ik bij Dixons Meppel nog paar euri extra korting boven op die -€6 euro. Bij Dixons vriendelijk en behulpzaam personeel! *****
Geen
Te duur! Weinig keuze! Onvriendelijk personeel. .........
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Dixons Meppel(9.0/10.0)0.3km
Meppel - Hoofdstraat 51
Kenmerken: Computerwinkel
 
 
Information Product Services (I.P.S.)(7.8/10.0)0.4km
Meppel - Brouwersdwarsstraat 18
 
 
ICT Beveiliging Noord Nederland (IBNN)(7.6/10.0)0.4km
Meppel - Heerengracht 16A
 
 
Mediumware(7.6/10.0)0.7km
Meppel - Hugo de Grootstraat 9
Diensten: Besturingssysteem, Opschonen
Kenmerken: Accu, Camera, Computers, Notebooks, Processor, Windows, ...
 
 
4DotNet(8.4/10.0)0.8km
Meppel - Paradijsweg 2
4DotNet, uw specialist in C#, VB.NET, ASP.NET en ADO.NET4DotNet is dé specialist binnen het .NET Framework van Microsoft. Hierdoor kunnen wij u de beste oplossingen bieden om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. En door training van uw ontwikkelaars houden wij het kennisniveau van uw organisatie...meer...
Kenmerken: Automatiseringsbedrijf, Levering b2b
 
 
Cadac Group Meppel(7.8/10.0)0.9km
Meppel - Blankenstein 134B
Diensten: Configureren, Consultancy, Netwerkbeheer, Ontwikkeling, Support, Workstation, ...
Kenmerken: Computers, Disk, Ipod, Kwaliteit, Servers, Windows, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Darp - De Wijk - Ijhorst - Koekange - Onna - Rouveen - Ruinerwold - Staphorst - Zuidveen - Zwartsluis
Computer Gids is een iniatief van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden computerbedrijven - Contact