Zoeken op postcode


Aanbevolen:
de Greef Computers (Den Bosch)
Levix (Rosmalen)
Wifi Secure (Den Bosch)
Key4ce (Eindhoven)

U bevindt zich hier:    
Logistix BV

Logistix BV

8.8 / 10.0
(8 stemmen)
Van Dijklaan 7
5581WG Waalre
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0402285560
Fax: (+31) 0402285565
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtvsanders@logistix.nl
51.3959775.440381
8 4.4 8.8
Gemiddelde waardering uit 8 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Introductie


Logistix BV is opgericht in 1987 met als doel een compleet logistiek pakket te ontwikkelen dat zodanig eenvoudig in het gebruik is dat het breed ingezet kan worden tegen lage investeringen. Het Logistix® pakket heeft haar oorsprong binnen Philips gehad onder de naam Piccolo en is in vele locaties over de gehele wereld geïmplementeerd. Logistix® is vooral bedoeld voor het MKB (of afdelingen van grotere bedrijven) dat seriematig op voorraad produceert en/of een klantorder gestuurde productie en verkoop tot haar hoofdtaken heeft. Door de uitgebreide Offerte -, CRM -, Inkoop – en Verkoop module, is Logistix® te­vens uitstekend inzetbaar voor ondernemingen die zuiver han­delsactiviteiten bedrijven. Door de volledig geïntegreerde Lot-Traceability & Recall (partijregistratie) functionaliteit is het pakket ook uitermate geschikt voor de Food- en Pharma industrie. De unieke geïntegreerde Productconfigurator maakt Logistix® tevens een ideaal ERP-systeem voor bedrijven die veel klantspecifieke varianten hebben op standaard producten. Kortom, het pakket is zodanig flexibel van opbouw dat het breed inzetbaar is. Zo heeft Logistix® een zeer gevarieerd klantenbestand opgebouwd in verschillende branches zoals in de Metaal, Electro, Machinebouw, Zuivel, Food, Pharma, Gezondheidszorg, Meubel, Beschermde Werkplaatsen,Fijnmechanika, Scheepsbouw en vele andere.

Logistix® is niet alleen een ERP-softwarepakket maar ook een bewezen oplossing voor uw interne orders -, documenten -, en goederenstromen. Wij werken puur oplossingsgericht waarbij Logistix® een essentieel gereedschap is. Door goed te luisteren naar uw wensen & eisen alsook onze eigen ervaring tot u beschikbaar te stellen, is Logistix BV uw ideale partner voor nu en in de toekomst.Wat en wie is Logistix®?

Logistix® is eengeïntegreerd ERP-softwarepakket t.b.v. de goederenstroombeheersing in kleine en mid­delgrote handels -, assemblage - en productiebedrijven. Het pakket ondersteunt de bedrijfsvoe­ring vanaf de verkoop tot en met de productie en/of inkoop in een volledig geïntegreerde, interactieve vorm. Het doel van Logistiek Management is het zo laag mogelijk houden van de voorraden zonder dat er 'nee' verkocht moet worden en zonder dat de haalbaarheid van levertij­den in gevaar wordt ge­bracht. Daarbij worden de middelen zoals mensen en machines optimaal ingezet in het productieproces. Verder is de beheersing van doorlooptijden, kostprijzen, technische documentatie, partijen, Lot-traceability, e.d. van groot belang. Logistix® biedt de gebruiker alle functies om dit in een prettige manier te realiseren.                     

Logistix® verschilt wezenlijk van andere ERP-pakketten. Het is gebaseerd opreal-timeen net change*architectuur. Alle gegevens zijn direct beschikbaar en door de functionaliteit van de varianten module (Productconfigurator), kunnen zowel klantorder – gestuurde - als seriematig- georiënteerde bedrijven optimaal on­dersteund wor­den door Logistix®.  Het pak­ket is zonder verdere aanpassingen geschikt voor één of meer gebruikers en stelt minimale eisen aan de apparatuur. Hierdoor kunnen investerin­gen laag blijven. Uiteraard werkt Logistix® onder Windows waardoor meerdere functies tegelijkertijd (multitasking) kunnen worden gebruikt en de User-interface voor iedereen bekend is. Logistix®is zeergebruikersvriendelijkdoor overzichtelijke Outlook gestuurde menustruc­turen en schermop­bouw en door uitgebreide informatie - en helpschermen. Door het gehe­le pakket wordt gebruik gemaakt van windows technieken om het gebruik van de ver­schil­lende functies zo prettig en overzichtelijk mo­gelijk te maken.Logistix® is tevens volledig barcode ondersteund, waaronder EAN128, waardoor het de General Food Law eisen afdekt wat belangrijk is voor de Food Industrie. Het zal de gebrui­ker opvallen dat het pakket een veelvoud aan nuttige en doordachte functies biedt.  

Logistix® is ontstaan vanuit een concrete behoefte aan functionaliteit in de MKB - markt. De ge­hele opzet van het pakket plus de logistieke kennis van onze consultants, hebben geleid tot een compleet en hanteerbaar systeem dat snel operatio­neel kan worden ingezet in het bedrijf. Hierdoor zijn de revenuen die Logistix® met zich meebrengt snel merk­baar, en daar gaat het uiteindelijk om. Meer dan 3000 gebruikers kunnen dit bevestigen.

Plaats een review

In de buurt gevonden

Meeting Minds(7.2/10.0)0.6km
Waalre - De Vetbergen 15
Kenmerken: Professional
 
 
Mior Electronic Equipment(8.2/10.0)1.6km
Veldhoven - De Run 4342
 
 
Software Investments(8.6/10.0)1.8km
Eindhoven - Herinkhave 12
 
 
High Gear(7.6/10.0)1.8km
Waalre - Vincent Cleerdinlaan 12
 
 
RLC Nederland(8.4/10.0)1.8km
Veldhoven - De Run 4204-b
 
 
MEC Electronics(8.0/10.0)1.9km
Veldhoven - De Run 4428
Dollarshops is gestart in 2004 met een totaal nieuw concept om aan alle verwachtingen te voldoen van de groeiende vraag op de e-commerce markt. Met 'We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen, klanttevredenheid gegarandeerd!' als onze slogan. Dollarshops levert hoogwaardige producten, technische...meer...
Diensten: Backup software, Biometrische beveiliging, Ugraden computer, Verkoop computer onderdelen, Verkoop computers, Verkoop randapparatuur
Kenmerken: Computerwinkel, Levering b2b
 
 

Plaatsen in de buurt

Bergeijk - Eersel - Eindhoven - Geldrop - Nuenen - Riethoven - Steensel - Valkenswaard - Veldhoven - Wintelre
Computer Gids is een iniatief van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden computerbedrijven - Contact