Zoeken op postcode


Aanbevolen:
Handig neefje (Zoetermeer)
Dynamic Networking (Naaldwijk)
Matrix Computers (Den Haag)
Yorcom Computers (Vlaardingen)
iPC service (Leidschendam)
ServerDirect (Rotterdam)

ImakeIT Repair Centre & Showroom

ImakeIT Repair Centre & Showroom

9.5 / 10.0
(29 stemmen)
Brugweg 1
2741KT Waddinxveen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0182820218
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@ikmaakhetwel.nl
52.0439094.663355
29 4.7594936708861 30 9.5
Gemiddelde waardering uit 29 stemmen

Bedrijfsomschrijving

ImakeIT Repair Centre is een betrouwbare reparateur op het gebied van hard- en software van alle A-merken Computers, Laptops en Tablets. Ook Apple gebruikers kunnen bij ons terecht.

Wij handteren het volgende: Morgens brengen en aan het eind van de dag weer klaar!

Op ieder moment een soepel draaiende computer of laptop.
ImakeIT onderhoudt uw computer of laptop, verwijdert overbodige bestanden en installeert alle noodzakelijke Microsoft updates en patches. ImakeIT doet alles wat nodig is om uw computer of laptop optimaal te laten presteren.

ImakeIT komt aan huis voor reparatie, onderhoud aan uw pc of laptop. U hoeft niet meer te slepen met uw kostbare apparatuur! Met ImakeIT heeft u geen extra kosten meer aan uw pc of laptop.

Extra service van ImakeIT
ImakeIT heeft voor al haar klanten een servicenummer 0630985409 voor storingen voor directe hulp. Dit servicenummer is bereikbaar van ma t/m vrijdag 9:00 t/m 23:00 uur. Zaterdag van 9:00 t/m 21:00 uur.

Snelle respons
Bij elke storing, reparatie of defect die zich voordoet, hebt u met een ‘ImakeIT abonnement' binnen 1 uur na de melding respons van één van onze deskundige medewerkers. Wij proberen dan ook binnen 1,5 uur bij u aanwezig te zijn! Dit is uniek in Nederland!

Extra lage garantie
ImakeIT geeft 3 jaar garantie aan huis op alle aangekochte artikelen: Computers, Laptops, Tablets, Printers etc...Kenmerken

Dealer / levering van:
Acer
Apple
AVM (Fritz)
Fuijitsu Siemens
HP
Intel
Kensington
Kingston
Kyosera Mita
McAfee
Microsoft
Norman
Philips
Sony
Symantec
Toshiba
PC Maatje en Computerhulp aan huis, systeembeheer, netwerkonderhoud
Monitoring van antivirus, spyware en adware
Verkoop van computers en laptops van bekende A-merken
Toshiba
MSI
MP Computers
Asus barbone
HP Printers
Service aan huis
Diensten:
Backup software
Hulp bij computerproblemen
Netwerkbeheer
Onderhoud computers
Onderhoud netwerken
Onderhoud servers
Spoed service mogelijk
Test & Verificatie Services
Thuis brengen / halen
Verkoop computer onderdelen
Verkoop computers

Reviews

Plaats een review
|
Laptop crash
Mijn laptop had een crash, deed ineens helemaal niks meer. Weg gebracht naar ImakeIT, zij hebben het snel en netjes opgelost, en de kosten vielen me reuze mee
Kreeg een vervangende laptop mee, vriendelijk personeel
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed geregeld.
Mijn macbook ging stuk, tijdens de reparatieduur ontving ik een leen laptop van dit bedrijf zolang de reparatie duurde, zonder extra kosten.Grote klasse.
Snel en vakkundig geholpen met vriendelijke mensen
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Langs gereden.
Ik reed al een tijd langs het pand van i make it richting mijn werk. morgens de computer langs gebracht voor onderhoud. Aan het eind van de dag kon ik hem weer ophalen. Nette service en vriendelijke mensen.
Erg snelle onderhoud, binnen een dag gereed.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Snelheid!
Ik had met spoed hulp nodig voor mijn gecraste laptop. Ik baalde stevig, omdat ik nog werkzaamheden moest doen. Via google gebeld naar ImakeIT voor hulp, binnen 20 min stond er een monteur voor de deur. Deze kon het niet direct oplossen en liet een leen laptop achter zodat ik verder kon met de terug gehaalde data. Grote klassse! Wat een snelheid en service van dit bedrijf. Daarom geef ik dit bedrijf een grote pluim!
Zeer snel van reageren!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Meer dan een goede prijs!
Meer dan goede prijs en kwaliteit verhouding in dit bedrijf. Op het westelijk halfrond geen betere automatiseerder te vinden!
Betrouwbaar, goede prijs verhouding.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede aflevering en service!
Een nieuw computer gekocht bij ImakeIT Repair Centre uit Waddinxveen. Je wordt goed geholpen in hun showroom. Netje te woord gestaan. Afspraken gemaakt voor aflevering aan huis. Alles werd keurig uitgelegd, data werd overgezet, mail werd geinstalleerd. Grote klasse!
Netjes en betrouwbaar komt dit bedrijf over.
Geen!a
Waardering:
5.0 10.0
|
Alles naar tevredenheid
Door de drukte was de monteur later dan gepland, maar alles werd keurig netjes geleverd, geinstaslleerd zonder daarbij haast te hebben. Alles is naar tevredenheid
Keurig, netjes en zonder haast alles geinstalleerd
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede en geduldig geholpen
Ik was best lastig met mijn vragen over een laptop, de jongeman was geduldig en nam de tijd voor mij. Doordat ik goed ben geholpen, heb ik een mooie laptop gekocht met verbazendwekkend lange garantie termijn van 3 jaar aan huis. Er werd gezegd: Nee hoor bij is dat de gewoonste zaak van de wereld, deze garantie termijn geldt voor iedereen. Bij andere bedrijven moet je dit bij kopen.
Ruime showroom waar alles kan uitproberen, geen verkopers die meeteen aanvallen.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Wat een services!
Kocht bij ImakeIT een Asus tablet. Ik had moeite om te installaren, Kom maar werd er gezegd. Ik kreeg een bak koffie en alles werd voor mij geinstalleerd en dat zinder kosten! Dat is services mer een Hooftletter!
Vriendelijk, en geven ruime services!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Snelle service
Er was een laptop geleverd, maar ik kon niet goed met bepaalde dingen overweg. Ondanks het regelmatige bellen voor vragen werd er altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan. Er werd ook meteen tijd vrij gemaakt. Goede service voor een lee kals ik.
Goede service
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Simpel, Vakkundig en Goed!
Goede service op gebied van werkzaamheden en onderhoud. Als er wat is, komen ze ook binnen een uur!
Snelle reactie!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer snelle reactie
Er was koffie over de laptop gegaan, door snelle reactie en service zijn de data, boekhouding en foto's veilig gesteld. Alles werd keurig netjes thuis afgeleverd en de software werd geinstalleerd. Ik ben erg blij met hun....!
Snelle reactie van reageren
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede kennis en service
Bovenstaande woorden zeggen genoeg: Goede kennis en Service!
Kennis en Service
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed en vakkundig
Nu had ik zelf een probleem met mijn Dell computer, maar dat is vakkundig en snel opgelost. Het aanbevelen waard!
Goed en vakkundig
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede service en arbeid
Ik ben sinds kort klant bij ImakeIT Repair Centre met een service abonnement. Als ik een probleem heb wordt er direct gereageert en desnoods nog dezelfde dag een afspraak gemaakt voor reparatie. De jongens zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je. Ik wil dit bedrijf graag aanbevelen.
Altijd snelle reactie en goede hulpvaardigheid
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Heel snel
Ik had een probleem met mijn computer. Via via terecht gekomen bij ImakeIT in Waddinxveen. Dit bedrijf gaf goede feedback op mijn vragen en werd dezelfde middag nog een afspraak gemaakt. Het probleem werd keurig en snel opgelost. Een vriendelijke nette jongeman die erg beleeft was, dit vind ik een goed pluspunt.
Goed gezprek en direct meedenken met het probleem. Keurige vriendelijke nette jongeman.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Langs deze weg mijn dank voor het herstellen van mijn pc.
Langs deze weg mijn dank voor het herstellen van mijn pc. Een compliment voor uw medewerker die de aansluitingen van de pc heeft verzorgd, de werking heeft gecontroleerd en, waar nodig correcties heeft uitgevoerd. Ik wens u goede zaken in Waddinxveen en Schiedam en zal uw bedrijf bij mij vrienden en relaties aanbevelen!
Nette verzorging.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbare deskundigheid
Als mijn achting voor jullie al hoog was: hij is nóg meer gestegen. Gewoon door jullie betrouwbare deskundigheid. Voor hetzelfde geld hadden jullie mij gemeld dat het moederbord stuk was en had ik jullie óók geloofd, want ik heb er geen verstand van. Ik meldde jullie al dat ik een nieuwe versie van Windows erop heb laten zetten: een 64 bits versie. tegelijkertijd werd me door de systeembeheerder van mijn school aangeraden om er dan meteen in plaats van 2 gig 4 gig in te zetten. Zo gezegd zo gedaan, met dit als resultaat! Dank, veel dank en we spreken elkaar!
Als mijn achting voor jullie al hoog was: hij is nóg meer gestegen. Gewoon door jullie betrouwbare deskundigheid.
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar en goed!
Komt zeer betrouwbaar over. Heeft voldoende kennis is huis om mijn pittig probleem snel en adequaat op te lossen! Mijn aanbeveling waard.
In redelijke tijd mijn pittig probleem opgelost! Het vorig bedrijf kon het niet oplossen.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Virendelijk en behulpzaam
Ik heb sinds kort een abonnement van ImakeIT Repair Centre uit Waddinxveen. Ik was best wel argwanend of ze wel doen wat ze beloven. Het pakte zeer goed uit, zeer vriendelijk personeel, goed bereikbaar en zeer snel met reageren als je een probleem heb. Ook via online hulp word je geod geholpen. Ik wil daarom dit bedrijf van harte aanbevelen.
Heel vriendelijk en behulpzaam.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Snelle hulp
Ik had hulp nodig vanwege een probleem, ImakeIT gebeld en binnen een uur kwam de monteur en per direct werd het opgelost. Zeer snel dus!
Snelle hulp aan huis
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Gewoon goed!
Simpel, snel, uitstekende service op hoog niveau. Na twee weken ben ik gebeld of er nog problemen waren of dat ik ergens tegen aan liep. Dat kom je niet vaak tegen! Er werd een nieuwe afspraak gemaakt om de kleine probleempjes kosteloos op te lossen. Kijk dat noem ik nou goede service! Zeer aan te bevelen.
Redelijke prijzen, goede nazorg.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Netjes geholpen!
We zijn vandaag bij ImakeIT Repair Centre geweest. Ondanks de drukte zijn wij netjes en vriendelijk te woord gestaan. De verkoper beveelde ons een Asus laptop aan met 3 jaar garantie aan huis en in het 1e jaar extra service zonder iets te moeten bij betalen! Wij zijn blij dat we geweest zijn en hebben uiteindelijk direct besloten. Tot onze verbazing konden wij de laptop die volledig geïnstalleerd is mee naar huis nemen, mochten wij er niet uit komen dat zal een ImakeIT medewerker ons vanavond nog helpen! Wij hopen dat dit bedrijf zijn aandacht en service zal blijven geven op de manier zoals wij dit ervaren hebben.
Een nette verzorgde showroom waar wij in alle rust een laptop konden uitkiezen.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede support en begeleiding
Ik ben een volslage leek met foto of video, ook ImakeIT expert geeft mij het gevoel dat ik het kan doen. Fijn om zo goed geholpen te worden.
Goede support en begeleiding
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Vriendelijke en behulpzame mensen
Ik belde ImakeIT op naar aanleiding van een storing van mijn draadloos netwerk. Ik had al andere bedrijven erbij gehaald, maar die kwamen allemaal met dure oplossingen die ik niet kon betalen. De mensen van ImakeIT konden mij precies vertellen wat ik nodig had en wat het ging kosten. Binnen 1 uur was alles geinstalleerd en mijn draadloos netwerk werkt nu uitstekend. Dank jullie wel!!
Vriendelijk en behulpzaam
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Leuk bedrijf met vriendelijke mensen
Ik had enkele vragen vanwege mijn aangeschafde laptop. Alles werd vriendelijk uitgelegd met een bak koffie erbij. Ze namen wel de tijd voor me, aangezien ik weinig ervaring had met laptops, dit hinderde hun dit niet en bleven heel vriendelijk. Ze name alle tijd! Er zijn vele computerwinkels hier in de regio, maar dit bedrijf wil ik dan ook aanbieden vanwege de goede service, nazorg en hun vriendelijkheid.
Goede service, vriendelijkheid, goede nazorg!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Betreft Ronald de Vries
Ik wil graag reageren vanwege recentie van Ronald de Vries: Wij hebben geen Dhr. Ronald de Vries in ons klantenbestand of technische dienst opdracht. Ik zal een verzoek aanvragen voor onderzoek, vanwege het ipnr en wie deze valse recentie geplaatst heeft. Voor verder informatie kunt u zich wenden bij www.ictwijzer.nl
Gewoon goed
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
OPLICHTER 1e klas
Na meerdere keren gebeld te hebben, hoelang het nog ging duren wanneer mijn laptop klaar was, kreeg ik een grote bek van een medewerker dat ik niet moeilijk moest doen en dat ik toch een bruikleen laptop had. ik heb mijn laptop direct terug gehaald, en de rekening van 89,- betaal ik niet! er is gewoon niets aan gedaan. gewoon een oplichter 1e klas, ik zal jullie nergens meer aanbevelen alleen maar afzeiken. oplichter.
geen
mooie praatjes geen oplossingen
Waardering:
1.0 2.0
|
Een lastig probleem opgelost
Een lastig te ontdekken probleem bleek voor ImakeIT in 10 minuten duidelijk. Zeer vriendelijk personeel en professionele hulp. De pc is nog nooit zo snel geweest.
Virndelijk en professionele hulp
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Een vriendelijke bedrijf met behulpzame mensen.
Ik zocht een laptop voor mijn dochter. Door een advertentie in de regio krant kwam ik terecht bij imakeit repair centre in waddinxveen. Ze nemen de tijd voor je, goed advies zonder omhaal van woorden. Ze zijn niet de goedkoopste maar wel met hele goede service! Over korting valt altijd te praten heb ik gemerkt tijdens aankoop. Ik beveel dit bedrijf zeker aan! Ga ook eens kijken in hun internet shop (allround-itc-webshop), deze heeft verrassend lage prijzen, direct leverbaar. Ik mocht de dan ook laptop direct klaar meenemen.
Vriendelijke mensen, redelijke prijzen. Ruime showroom!
Geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Allround ITC BV(8.4/10.0)0km
Waddinxveen - Brugweg 1
Allround-ITC BV is de ideale partner voor de kleinzakelijke markt inzake IT-oplossingen. Of het nu gaat om preventief onderhoud van uw PC("s), om support bij problemen of om nieuwe systemen. Onze dienstverlening is er op gericht om u alle zorgen betreffende uw computersystemen uit handen te nemen....meer...
Diensten: Applicatiebeheer, Hulp bij computerproblemen, Onderhoud computers, Onderhoud netwerken, Onderhoud servers, Spoed service mogelijk, ...
 
 
Allround-ITC-Consulting(9.2/10.0)0km
Waddinxveen - Brugweg 1
Op ieder moment een soepel draaiende computer of laptop. ImakeIT onderhoudt uw computer of laptop, verwijdert overbodige bestanden en installeert alle noodzakelijke Microsoft updates en patches. ImakeIT doet alles wat nodig is om uw computer of laptop optimaal te laten presteren. ImakeIT komt aan...meer...
Diensten: Computer boeken, Onderhoud computers, Onderhoud servers, Thuis brengen / halen, Ugraden computer, Verkoop computer onderdelen, ...
 
 
Epox Europe Computer(8.4/10.0)1km
Waddinxveen - Prinses Beatrixlaan 6
 
 
Status Online(7.6/10.0)1km
Waddinxveen - Noordkade 135
Kenmerken: Computers
 
 
Intramed(7.8/10.0)1.2km
Waddinxveen - Noordkade 94
Software voor paramedici!...meer...
 
 
Angelo's Computershop(5.4/10.0)1.2km
Waddinxveen - Ieplaan 75
Diensten: Anti spyware, Anti-spam, Backup software, Hulp bij computerproblemen, Onderhoud servers, Ugraden computer, ...
Kenmerken: 2e hands computers, Computerwinkel, Levering b2b, Reparatie computers
 
 

Plaatsen in de buurt

Bleiswijk - Bodegraven - Boskoop - Gouda - Gouderak - Hazerswoude Dorp - Moerkapelle - Moordrecht - Reeuwijk - Zevenhuizen Zh
Computer Gids is een iniatief van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden computerbedrijven - Contact