Zoeken op postcode


Aanbevolen:
Computershop Teleweb van Marle vestiging Kampen

Computershop Teleweb van Marle vestiging Kampen

5.9 / 10.0
(1 stem)
Voorstraat 119
8261HR Kampen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0383859662
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtcontact@teleweb-vmarle.com
52.5576565.918622
1 2.9622641509434 2 5.9
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Computershop Teleweb van Marle dé computerwinkel van Kampen/IJsselmuiden. Wat ons betreft zijn wij hét adres voor alles op, in en aan uw computer.

Dat blijkt ook wel uit onze nominatie voor beste computerwinkel van Nederland in 2009, 2010 en 2011. Dat is maar liefst drie jaren op rij! Deze verkiezing wordt georganiseerd door ICTWaarborg, de belangenbehartiger voor de ICT-branche waarbij wij zijn aangesloten.
Deze instantie geeft u naast onze goede service 7 zekerheden als u bij ons een computer koopt. U kunt dit zien als een soort ‘Bovag-garantie’ voor computerwinkels.

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Wij bouwen onze eigen computersystemen, waardoor eventuele problemen vaak binnen een dag weer zijn opgelost.

Daarnaast hebben wij een aan huis service voor klanten binnen een straal van 15 km rondom Kampen. Bent u woonachtig in de regio dan kunt u ons bellen voor het oplossen van alle computer- en internetproblemen. Bij grote problemen wordt uw computer door ons meegenomen. Maar lang wachten is er niet bij, want ‘s morgens opgehaald betekent 's avonds weer teruggebracht. Het maakt daarbij niet uit of u in Kampen, Wilsum, Grafhorst, Zalk, IJsselmuiden, Stadshagen, Genemuiden, Hasselt, Kampereiland, Mastenbroek, ‘s-Heerenbroek, De Zande, Kamperveen, Noordeinde of in Ens woont.
Een ander sterk punt is dat wij veel kennis in huis hebben. Soms wordt door de klant in eerste instantie een kennis of buurman ingeschakeld om een computerprobleem op te lossen. Die maakt het soms nog erger dan het al is en vervolgens worden wij gebeld. Dat zorgt voor onnodig hoge herstelkosten en dat vinden wij zonde van uw geld!

We zijn ook dealer van PC Basic

PC Basic levert software en computers speciaal ontworpen voor een zo eenvoudig mogelijke bediening. Deze speciale computers en software verkopen wij onder de gelijknamige naam PC Basic. Door onze aanvullende diensten bent u voor de complete installatie, vragen en problemen niet afhankelijk van familie en vrienden.


Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor service aan huis, installatie, onderhoud en reparatie aan uw "standaard" computer en/of laptop. Heeft u geen tijd om te wachten op de reparatie, dan nemen wij uw computer of laptop mee naar ons kantoor. U hoeft dus nooit zelf te slepen met uw kostbare apparatuur!

Uiteraard hebben wij ook inktcartridges en toners. Wij hebben een goede vervanger voor de toch wel (te) dure originele inktcartridges. Bij een telefonische bestelling bestaat zelfs de mogelijkheid dat wij de producten bij u thuis komen afleveren.

Heeft u een activiteit bij u thuis, op school of bij uw bedrijf dan kunt u gratis een springkussen van ons lenen. Omdat wij beseffen dat wij geen bestaansrecht hebben zonder onze bestaande en nieuwe klanten, doen wij als blijk van dank op deze manier iets voor hen terug

Wij staan voor u klaar in onze winkel aan de Voorstraat 119 in Kampen.
En in IJsselmuiden aan de Spoorstraat 56 H U bent van harte welkom.

Het team van Teleweb van Marle

Kenmerken

Dealer / levering van:
Acer
Fuijitsu Siemens
HP
Intel
Kensington
Kingston
Kyosera Mita
McAfee
Microsoft
Norman
Philips
Sony
Symantec
Toshiba
Diensten:
Anti spyware
Anti-spam
Anti-virus
Backup software
Computer boeken
Hulp bij computerproblemen
Onderhoud computers
Onderhoud servers
Op wens gebouwde computers
Spoed service mogelijk
Thuis brengen / halen
Ugraden computer
Verkoop computer onderdelen
Verkoop computers
Verkoop randapparatuur
Kenmerken:
2e hands computers
Computerwinkel
Levering b2b
Reparatie computers

Reviews

Plaats een review
|
reactie op klant
graag zou ik met deze klant in contact komen omdat ik van mening ben dat deze reactie niet klopt spullen zijn niet bij ons 2 jr oud zoveel voorraad hebben we niet eens en onze omlooptijd is zeker geen 2 jr prijzen vergelijken met het internet is als appels met peren vergelijken je wilt wel service maar er niet voor betalen jammer dat klanten dit helaas niet willen zien.
vele klanten die erg tevreden zijn die graag met ons zaken willen doen die service wel willen betalen en ook erg tevreden zijn
Waardering:
4.0 8.0
|
Ik zou hier niet je spullen halen...
Ben paar keer binnen gelopen om te kijken voor een game pc. Ze hadden het er over er zelf wel een in elkaar te kunnen zetten en we gingen der dus even naar kijken. Uiteindelijk waren we het er over eens wat er in moest. Alleen wat hij mij aanbood is 2 jaar oud en het licht al meer dan een jaar in de winkel. En ze vroegen er €1000 voor terwijl ik de onderdelen opzoek bij 1 internet website en sommige delen zelfs beter zijn ben ik €400 kwijt.
Aandacht voor de klant als ze binnenkomen
- Te hoge prijzen voor Hardware, Software reparatie kosten. - Geen overleg bij met de klant, ( eigen ervaring ) - Hardware te oud met vergelijking prijzen een AMD videokaart daar €140 van 2 jaar terug, is even duur als een van de nieuwe. Impressie als ik binnen kom lopen on-geordend spul.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Dixons Kampen(7.8/10.0)0.2km
Kampen - Oudestraat 48
Kenmerken: Computerwinkel
 
 
Eagle Hightech Center Kampen(8.4/10.0)0.2km
Kampen - Burgwalstraat 22
 
 
Computershop Kampen(7.8/10.0)0.3km
Kampen - Geerstraat 30
Diensten: Onderhoud, Support, Webdesign
Kenmerken: Aanbiedingen, Accessoires, Audio, Computers, Windows, Winkel
 
 
Café Bar De Kooi(8.2/10.0)0.7km
Kampen - Oudestraat 240
 
 
Felix it Service(7.0/10.0)0.9km
IJsselmuiden - Baan 78
 
 
Computershop Teleweb van Marle vestiging IJsselmuiden(7.0/10.0)1.1km
Ijsselmuiden - Spoorstraat 56 H
Computershop Teleweb van Marle dé computerwinkel van Kampen/IJsselmuiden. Wat ons betreft zijn wij hét adres voor alles op, in en aan uw computer. Dat blijkt ook wel uit onze nominatie voor beste computerwinkel van Nederland in 2009, 2010 en 2011. Dat is maar liefst drie jaren op rij! Deze...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

'T Loo Oldebroek - Elburg - Ens - Genemuiden - Hasselt - Ijsselmuiden - Kraggenburg - Vollenhove - Wezep - Zwolle
Computer Gids is een iniatief van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden computerbedrijven - Contact