Zoeken op postcode


Aanbevolen:

Computer cursusruimte te huur Zwolle / Meppel

7.8 / 10.0
(7 stemmen)
Eekhorstweg 31c
7942KC Meppel
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0522442961
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtmarlien@doclogic.nl
52.7130696.195696
7 3.9130434782609 7.8
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Bedrijfsomschrijving

TTe huur Trainingscentrum Digitaal Werken
Indien u opzoek bent naar een externe trainingsruimte in Noord-Nederland (centraal gelegen in Meppel, nabij Zwolle), bent u bij ons op de juiste plek. Onze trainingsruimte wordt met regelmaat verhuurd aan externen als; hogescholen, overheden, ICT-gerelateerde bedrijven etc. die buiten het eigen kantoor een training over digitaal werken, of software programma's etc. moeten verzorgen.

Het trainingscentrum Digitaal Werken bestaat uit een ruimte van circa vijfenveertig vierkante meter. De trainingsruimte is uitgerust met een compleet netwerk met acht computers en beeldschermen. Alle computers zijn zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van internet. De software kan per cursus apart worden ingesteld.

Voor de trainer/cursusleider is er tevens een eigen computer met een apart bureau. Deze computer van de trainer/cursusleider is aangesloten op de beamer.
Het presentatiescherm waarop geprojecteerd wordt is twee bij twee meter en is vanuit iedere locatie in de trainingsruimte goed zichtbaar. In de trainingsruimte is tevens een airco-systeem geinstalleerd.
Dus ook op de warmere zomerdagen is het nog goed verblijven in onze cursusruimte.


Faciliteiten

Grenzend aan de trainingsruimte is een gezellige ontvangst- en ontspanningsruimte ingericht met onder meer een leestafel, zithoekje, bar en koelkast.
In deze ruimte verzamelen de cursisten zich, wordt er koffie gedronken en van de lunch genoten. Ook de borrel na afloop van de cursus vindt in deze ruimte plaats. De ruimte is zo ingericht dat het een plezierig verblijf is voor de cursisten gedurende de trainingsdag.

Het Trainingscentrum Digitaal Werken is uitgerust met zowel een dames- als herentoilet en een kleine keuken met vaatwasser en oven/magnetron. Het centrum is (helaas) voor mensen met een lichamelijke beperking minder goed toegankelijk omdat wij gevestigd zijn op de eerste verdieping. (geen lift)

Rondom het pand zijn voldoende parkeerplaatsen. Het Trainingscentrum Digitaal Werken ligt centraal in Nederland (Meppel) en is zowel vanuit het Noorden als het midden van het land uitstekend bereikbaar. Het centrum ligt op slechts enkele minuten van de op- en afrit naar de snelwegen A28 en A32.
Indien uw cursisten met het openbaar vervoer willen reizen is dit ook goed mogelijk. Per trein en bus is Meppel goed bereikbaar. Vervoer vanaf het (bus) station kan in overleg worden verzorgd.

Wilt u meer informatie over onze (verhuur) trainings mogelijkheden? Bel dan 0522-442961, kijk op www.tcdw.nl of stuur een e-mail naar info@tcdw.nl

Kenmerken

Kenmerken:
Levering b2b

Plaats een review

In de buurt gevonden

Doclogic B.V. (8.0/10.0)0km
Meppel - Eekhorstweg 31c
Welkom bij Doclogic. Ons doel is om samen met u praktische en kwalitatieve oplossingen voor digitaal werken te implementeren. Verwacht bij ons geen dikke rapporten en uitvoerige voorstellen. U kunt rekenen op duidelijke adviezen, probleemoplossende acties, heldere afspraken en werkende oplossingen.U...meer...
Diensten: Applicatiebeheer, CMS
Kenmerken: Levering b2b
 
 
Training Centrum Digitaal Werken(8.0/10.0)0km
Meppel - Eekhorstweg 31c
Trainingscentrum Digitaal WerkenWelkom bij het Trainingscentrum voor Digitaal Werken van Doclogic in Meppel. In ons moderne trainingscentrum verzorgen wij, in samenwerking met Doclogic, diverse trainingen die u helpen bij het "Digitaal Werken" op de computer. Deze trainingen kunnen als 'standaard'...meer...
 
 
Mediumware(7.6/10.0)1.2km
Meppel - Hugo de Grootstraat 9
Diensten: Besturingssysteem, Opschonen
Kenmerken: Aanbiedingen, Adapter, Audio, Computerwinkel, Memory, Notebooks, ...
 
 
Walrecht Computers(7.4/10.0)1.3km
Meppel - Cornelis Houtmanstraat 36
Diensten: Installeren
Kenmerken: Computers, Kwaliteit, Notebooks, Randapparatuur, Windows, Winkel
 
 
4DotNet(8.4/10.0)1.3km
Meppel - Paradijsweg 2
4DotNet, uw specialist in C#, VB.NET, ASP.NET en ADO.NET4DotNet is dé specialist binnen het .NET Framework van Microsoft. Hierdoor kunnen wij u de beste oplossingen bieden om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. En door training van uw ontwikkelaars houden wij het kennisniveau van uw organisatie...meer...
Kenmerken: Automatiseringsbedrijf, Levering b2b
 
 
Pecetera(6.2/10.0)1.7km
Meppel - Woldstraat 66
Wij zijn een computerbedrijf gespecialiseerd in het vervullen van al uw computerwensen en het oplossen van hard- en software problemen voor zowel particulieren als het midden en kleinbedrijf. U kunt bij ons terecht voor al uw kleine en grote reparaties, installatie en onderhoud van uw computer of...meer...
Kenmerken: Computerwinkel, Levering b2b
 
 

Plaatsen in de buurt

Darp - De Wijk - Ijhorst - Koekange - Onna - Rouveen - Ruinerwold - Staphorst - Steenwijk - Zuidveen
Computer Gids is een iniatief van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden computerbedrijven - Contact