Zoeken op postcode


Aanbevolen:
Compu Act Opleidingen

Compu Act Opleidingen

7.2 / 10.0
(4 stemmen)
Wilhelminastraat 33
2011VJ Haarlem
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0235513409
Fax: (+31) 0235513410
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@computertraining.nl
52.3799134.62762
4 3.6086956521739 7.2
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Wat doet Compu Act Opleidingen?
Compu Act Opleidingen is gespecialiseerd in flexibele en praktijkgerichte computercursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Op deze website vindt u informatie over het unieke individuele flexibele cursusconcept met computertrainingen voor eindgebruikers en informatie over onze klassikale cursussen.

De flexibele cursussen van Compu Act Opleidingen
Compu Act Opleidingen verzorgt wekelijks diverse Office opleidingen in haar opleidingscentra. Door het individuele karakter van de cursusmethode op onze locatie is het altijd mogelijk om op korte termijn met een cursus te beginnen. Wekelijks zijn er zowel overdag als 's avonds diverse cursusblokken beschikbaar waarop u zich kunt inschrijven. Zo werkt u in eigen tempo door de cursusstof, op tijden die u uitkomen. Het is dus geen probleem als u een weekje op vakantie gaat of een keer ziek of verhinderd bent. Een ideale methode voor cursisten met onregelmatige werktijden of wisseldiensten.

De klassikale cursusmethode van Compu Act Opleidingen
Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen "on the job". Wij richten desgewenst een cursus lokaal voor u in, passen cursusinhoud aan en kunnen verzorgen cursussen op elk gewenst tijdstip. Wij kunnen voor de Microsoft Office pakketten onze flexibele en klassikale methode voor u combineren en leveren dus altijd maatwerk.

Particulieren
Veel particuliere computergebruikers zijn op zoek naar persoonlijke begeleiding en hebben specifieke vragen over hun computer. De flexibele lesmethode stelt de docent in staat tijd vrij te maken voor elke cursist en kan hem/haar adviseren op het gebied van studie, hardware en software. De jongste cursist is momenteel 12 en de oudste rond de 94 jaar.

Bedrijven / In-Company
Voor veel bedrijven is het organiseren van opleidingen een tijdrovende gebeurtenis. Compu Act Opleidingen verzorgt de inventarisatie van de kennisbehoefte, kiest in overleg met het personeel de cursustijden en evalueert. Kortom, verzorgt voor u de gehele cursus. Wij hebben diverse In-company cursussen verzorgd op het gebied van Office, AutoCAD, Adobe, etc. Geen cursusruimte geen nood; wij beschikken over laptops, beamer, etc.

Arbeidsintegratie
Compu Act Opleidingen heeft al jaren ervaring met arbeidsintegratie. Door de individuele cursussen en de grote flexibiliteit is het cursusconcept van Compu Act Opleidingen uitermate geschikt voor omscholing, bijscholing of integratietrajecten. Tevens verzorgen wij een cursus solliciteren. Voor de consulenten die werkzaam zijn in de integratiebranche hebben wij een overzichtelijke informatiemap samengesteld waarmee u uw cliƫnten kunt informeren.

Onderwijsinstellingen
Veel onderwijsinstellingen zijn op zoek naar een kant en klaar lespakket op het gebied van Office. Vaak zijn de faciliteiten er wel maar is er geen goede methodiek om scholieren les te geven. Het niveuaverschil tussen de leerlingen maakt het geven van klassikale lessen moeilijk. Ook zijn niet alle docenten goed geschoold in deze materie. Compu Act Opleidingen verzorgt in samenwerking met de Teach-In Group de gehele opleiding inclusief methode, docent, materialen, etcetera.

Contact
Compu Act Opleidingen Haarlem ligt in het centrum van Haarlem tussen de Raaks parkeergarage (100 m) en de Stadsschouwburg (100 m).


Compu Act Opleidingen Haarlem
Wilhelminastraat 33
2011 VJ Haarlem

Kenmerken

Dealer / levering van:
Trainingen Word
Trainingen Excel
Trainingen Access
Trainingen AutoCAD
Trainingen Windows
Toetsenbordvaardigheid
Sollicitaitetraining
Trainingen Outlook
Trainingen Adobe
Trainingen Citrix
Diensten:
Computer boeken
Hulp bij computerproblemen
Opleidingen
Cursussen
Trainingen
Word
Outlook
Excel
Adobe
Citrix
Office
Windows
Toetsenbordvaardigheid
Kenmerken:
Cursussen
Opleidingen
Trainingen

Plaats een review

In de buurt gevonden

E-Mark(8.4/10.0)0km
Haarlem - Wilhelminastraat 9
Diensten: Clients, Consultancy, Internetdiensten, Monitoren, Support, Training, ...
Kenmerken: Aanbiedingen, Ipad, Professional, Servers, Tablet, Webshop, ...
 
 
JVM Produkties(8.6/10.0)0.2km
Haarlem - Drapenierstraat 11ZW
 
 
Itredo(8.2/10.0)0.3km
Haarlem - Lange Lakenstraat 26
 
 
Compenza(7.6/10.0)0.3km
Haarlem - Doelstraat 12
Diensten: Backup, Installeren, Onderhoud, Support
Kenmerken: Kwaliteit, Servers, Webshop, Windows
 
 
Pcrebuild Computer Reparaties(8.6/10.0)0.4km
Haarlem - Oranjeboomstraat 148
KenmerkenType: Laptops, Pc's Service: Komt aan huis, VirusverwijderingBeschrijvingPcrebuild een computer reparatie en herstel bedrijf in Heemstede Bij mij kunt voor diverse problemen terecht: -Computerherstel -Computerhulp Haarlem -Systeemherstel -Herinstallatie besturingssystemen....meer...
Diensten: Anti spyware, Anti-virus, Hulp bij computerproblemen, Montage, Onderhoud, Recovery, ...
Kenmerken: Professional, Reparatie computers
 
 
Computerland Haarlem(8.8/10.0)0.4km
Haarlem - Zijlsingel 20
 
 

Plaatsen in de buurt

Aerdenhout - Bentveld - Bloemendaal - Cruquius - Heemstede - Overveen - Santpoort-Noord - Spaarndam - Spaarndam West - Vijfhuizen
Computer Gids is een iniatief van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden computerbedrijven - Contact